unatkozom

 2010.06.09. 23:46

Na, most van egy kis időm írni megint. Órán vagyunk, és a tanárom berakott egy 25 perces videót saját magáról, amin a bongozás alapjait tanítja. WTF??? El se hiszem. Ezért kell itt ülnöm, h ezt nézzem? Lenne más dolgom. Na mindegy. DE ennyit a suli színvonaláról, már bocs, de ez minősíthetetlen sztem.

Egybk van új lövöldözős sztorim. Valójában elég sok új van, csak nem mondtam el őket. De most elmesélek párat. Azért ne rémüljetek meg, velem eddig semmi se történt (lekopogtam), csak elmesélem itt mi a "normális hétköznap"

Tegnap: 5 percre a házunktól, az egyetem előtt lövöldözés és fegyveres rablás történt. Egy csávó kocsiját rabolták el.

Tegnap előtt: A város 13 pontján fegyveres blokádot alakítottak az utakon a Zeta nevű drogkartell tagjai, mivel elkapták egy vezetőjüket.

3 napja: A taxisofőr nem volt hajlandó minket a megszokott úton vinni a suliba, mert az az út a slumon kersztül megy (nem jut eszembe magyarul, ami ilyen lepusztult környék, veszélyes, mint a nyóc ker belseje 10 éve), és múlt hét óta a helyi kissrácok elkezdtek egy új hoppárét. Motorral köröznek, fegyver van náluk, és megállítják a taxikat, mert tudják, h akik az Egadére mennek (ott tanulok) itt mennek át, és cserediákok vagy nagyon pénzes mexikóiak, laptoppal, meg már kütyükkel, pénzzel felszerelve, és hát fegyverrel megállítják őket és elrabolják a cuccokat.

2 hete: Az egyik ismerősöm elment egy lucha libre(bitkózás) meccsre, és az épület előtt lövöldözés tört ki, mindenki elkezdett menekülni, de ő nem mert kimenni, mert mondta h az emberek a sarok felé rohantak, de hát ki tudja, lehet h ott is fegyveresek állnak és pont abba rohansz bele, szal ő a második emeleten rejtőzött egy órát, míg a rendőrök ki nem értek, és akkor hazament.

Na, most ennyi jut eszembe, de több is van, csak most nem jönnek elő. Majd még mesélek, ha nem vagytok halálra rémülve már így is :) puszi

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsimexikoban.blog.hu/api/trackback/id/tr502070400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dora 2010.06.20. 10:32:47

Hát én asszem kihagyom Mexikót :-D

AncsiH 2010.06.23. 22:25:31

@Dora: Nee, azért ne! Velem speciel semmi nem történt még, és nagyon szép és izgi ország. Csak hát igen, vannak ilyenek is..
süti beállítások módosítása