újabb izgalmas cikk..

 2010.04.22. 22:04

Valamelyik este, talán tegnap vagy tegnap előtt, nem is tudom, a srácok focizni akartak menni, de aztán le lett fújva, mert h elindult a pletyka, h lövöldözés van a városban.. Itt a cikk:

http://www.nytimes.com/2010/04/22/world/americas/22mexico.html?scp=1&sq=monterrey&st=cse

Elraboltak pár pénzes üzletembert, váltságdíjat követelnek értük, mielőtt elrabolták őket, elraboltak 48 (!) teherautót, amivel blokkolták a környék forgalmát, h a rendőrök ne tudjanak a helyszínre érni.. Jó kis hely ez :) Ma voltunk egy cégnél, akiknél a business projektet fogjuk csinálni, és mondták, h kisbuszt fognak majd mindig küldeni értünk, a biztonságunk érdekében (nem is értem), mert múlt héten vmi más kocsijukat fegyveres rablók lopták el..

egyébként elindult a suli hétfőn, az órákkal nem nagyon vagyok megelégedve eddig. Van a cross-cultural mgmt, ami egy nagy rakás bullshit, főleg mivel a nőt nem lehet lelőni, csak beszél-beszél és beszél, és nem nagyon tudom követni miről. Én úgy tudok gondolkodni, h oké, ez a probléma, a-b-c pont érvelés, d pont konklúzió. Na, ő ilyen körökben halad, visszatér, elkalandozik, nem von le következtetést, saját magát cáfolja meg.. Szóval hétfőn meg kellett kérnem, h vonjon már le következtetéseket, erre mondta, h na jó, megpróbálja összefoglalni, nekem meg kicsúszott a számon, h "shortly please", nagy röhögés, azóta a nő folyton hozzáteszi, h megpróbálja röviden elmondani.. De nem sértődött meg szerencsére. Viszont ez a tárgy, szenvedés.. 4 órán keresztül megy, 10 perc szünettel.. Na mindegy.

A Business projekt elég érdekes lesz, ma voltunk kint a cégnél, HR-es témájú, persze megint utolért a dolog.. Majd kiderül milyen lesz, erről majd írok hosszabban.

Tegnap meg volt egy órám, haladó pénzügyi esetmegolás szeminárium, vagy vmi ilyesmi. Elég jó, tetszett. Jó a professzor. CSak ma kierült, h akikkel tegnap csoportot alkottunk, azok nem fognak járni.. Szóval remek a dolog, most nincs csoportom, meg mivel feloszlottunk, így a tanárnak az összes esetet újra ki kell osztania, mert nem lesz csak 6 csoport a 7 helyett.. Na mindegy, remélem nem lesz gáz, és vhova be tudok csatlakozni, nem akarok egyedül dolgozni..

Na, most ennyi, majd írok vmikor később, most nincs nagyon kedvem. pusz

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsimexikoban.blog.hu/api/trackback/id/tr601943882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása