hu-hu-hurrikán!!!

 2010.06.30. 22:28

Sziasztok,

Na, hát szeretném bemutatni egy kedves barátomat, Alex-et, aki lassan meglátogat minket. Egészen pontosan holnap ér ide Monterrey-be, útközben kicsit megfáradt,már nem olyan erős, mint mikor megindult, de azért így is aktív.

Na jó, nem szórakozok, Alex egy hurrikán, ami holnap csap le MTY-re. 2 napja esik, ma már inkább zuhog. Beszéltem mexikóiakkal, egy sráccal, aki Cancúnból származik, ő mondta, h ne aggódjak, nem lesz itt semmi. 3 éve Cancúnban volt egy 5ös erősségű, azt mondta, a város 60%át lerombolta... Azaz lesz, csak nem olyan veszélyes. 1es fokozatú, tehát házak tetejét nem fogja letépni, de annyi eső esett már, és itt erre annyira nincsenek felkészülve, h az egyik cserediák konyhájában már áll a víz. A házaknak még küszöbük sincs, a mi házunk is kb 10 centivel van magasabban, mint az utca szintje, szal ha sokat esik még, lehet hozzánk is bejön a víz.

 

ezt egy hónapja írtam. végül bejött a víz. sőt, mitöbb... annyi víz volt MTYben, h a 4 fő hídból 3at elmosott, 10 ember meghalt, hatalmas károk keletkeztek, a város fele még most is kicsit káoszos

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsimexikoban.blog.hu/api/trackback/id/tr152121911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása